Tevreden cliënten

Architectenbureau

Om onze vragen te kunnen beantwoorden, was een kwalitatief onderzoek gewenst. Yurist heeft hieraan op een vernieuwende manier invulling gegeven en is met hele waardevolle adviezen gekomen.

Bloemengroothandel

Wij werken reeds vele jaren met Yurist samen, en zij gelden voor ons als huis-jurist. Het bedrijf is gemakkelijk bereikbaar en snel in staat om onze wensen op juridisch gebied om te zetten in aansprekende resultaten.

Detacheringsbureau

Yurist heeft een professionele houding en hun kennis over juridische zaken helpt ons bedrijf beter te presteren. Een pro-actief en erg enthousiast bedrijf!

Exportbedrijf

De samenwerking verliep al vanaf dag één optimaal. Je wordt als klant verregaand ontzorgd. Met als resultaat in korte tijd kwalitatief maatwerk. De dienstverlening is deskundig, professioneel en betrokken.

Jan (ondernemer)

Autoriteit, rust, kennis van zaken en veel ervaring. Dat kenmerkt Yurist. Elk kwartaal praten we even bij. Ik heb de samenwerking met jullie als professioneel, prettig en vooral heel praktijkgericht ervaren.

Kees (accountant)

Werken met Yurist is een verademing! Ze hebben kennis van zaken, stijl, geduld, ze denken mee en reageren snel op vragen/problemen. Beloftes worden nagekomen, deadlines gehaald. Aan te bevelen!

Makelaardij

Via een gerenommeerde bank kregen wij het advies om eens met Yurist te gaan praten, dat bleek een goede keuze. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is van een niveau die men niet snel ergens anders vindt.

Laatste Nieuws

Stel een Specifieke Vraag