Algemene Informatie over Immigratie

Yurist is leider op het gebied van het aantal gerealiseerde immigratie aanvragen in Nederland. Ons team van professionele juristen begeleidt de aanvragen voor meer dan 1 000 verblijfsvergunningen per jaar. Onze kennis en ervaring helpen bij het vinden van een oplossing voor de meest complexe en ingewikkelde zaken. Wij bieden een volledige service aan: alle diensten die u in diverse fasen van de vreemdelingenketen nodig heeft, kunt u bij ons bestellen.

U bent de klant, die een verblijfsvergunning in Nederland voor uw relatie of een familielid wenst te verkrijgen: snel, gegarandeerd, zonder extra kosten, met het niveau van service en comfort waaraan u gewend bent. Als u dit leest, dan hebt u gevonden wat u zocht.

Vanaf het eerste consult tot het moment van het verkrijgen van een verblijfsvergunning, zal uw zaak door een gekwalificeerde advocaat begeleid worden.

Bovendien wijzen wij u een Persoonlijk Assistent toe, om u tijd te besparen en organisatorische zaken, nodig voor een bezoek aan Nederland, op de meest efficiënte manier te laten verlopen. Uw Persoonlijke Assistent zal u helpen een optimaal plan te maken voor gewenste bezoeken in Nederland, ook aan de benodigde instanties en zal uw zakenrelatie op alle reizen begeleiden, als tolk dienen, de benodigde formulieren invullen en u verder op alle daaraan gerelateerde onderwerpen adviseren.

Voor meer informatie kunt u op het volgende telefoonnummer bellen: 033 - 4 700 750.

Laatste Nieuws

Stel een Specifieke Vraag