Verblijfsvergunning voor hoogopgeleide

Op grond van deze regeling kunnen vreemdelingen die hoogopgeleid zijn en tenminste een Master-titel hebben behaald, een verblijfsvergunning voor maximaal 1 jaar krijgen in Nederland om hier een baan als kennismigrant te vinden of om een innovatief bedrijf te beginnen. Deze regeling kan ervoor zorgen dat buitenlandse toptalenten (die op dit moment nog niet naar Nederland komen maar die wel economische meerwaarde voor Nederland kunnen creëren) gemakkelijker tot Nederland kunnen worden toegelaten.

Vanuit het buitenland komen vreemdelingen in aanmerking die een opleiding hebben afgerond aan een universiteit die staat in de top-150 van twee internationaal erkende ranglijsten. Daarnaast komen ook vreemdelingen die een erkende opleiding op Master-niveau hebben afgerond of zijn gepromoveerd aan een Nederlandse instelling voor hoger onderwijs in aanmerking voor deze regeling. Alle bovengenoemde hoogopgeleiden hebben tot drie jaar na de datum van hun afstuderen de mogelijkheid om van deze regeling gebruik te maken.

Wij helpen u graag de afhandeling van uw aanvraag te versnellen en uw kansen op een positieve beslissing aanzienlijk te vergroten.
 

Bel ons vrijblijvend voor een kort telefonisch consult of het maken van een afspraak: 033 - 4 700 750.

De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op uw individuele situatie.

Laatste Nieuws

Stel een Specifieke Vraag